Afbeelding

Elektro

Je kunt altijd
op ons rekenen
Je kunt altijd op ons rekenen

Ondernemer of particulier, een kleine klus of een groot project, haast of niet: je kunt altijd op ons rekenen. Én je kunt ervan uitgaan dat we het project afronden alsof het voor onszelf is. Van ontwerp tot onderhoud.

Elektro
Kracht & licht

Elk project trappen we af met een ontwerp dat voldoet aan je wensen en de veiligheidseisen. Gaat het om kracht? Dan kijken we naar het verbruik, wie de gebruikers zijn en wat het vereiste vermogen is. Het mooie aan deze discipline is (voor ons als vaklui), dat die steeds meer uitdagingen met zich meebrengt. We hebben namelijk vaker te maken met elektrische auto’s en zonnepanelen. En ook met krachtstroom, als vervanger van gas. Jij bent in elk geval zeker van een eigentijdse installatie die optimaal op de toekomst is voorbereid.

​​​​​​​Heb je een nieuwe lichtinstallatie nodig? Dan stemmen we het ontwerp compleet af op het doel dat je voor ogen hebt, zoals een aangename sfeer, een functionele werkomgeving of veiligheid. In het lichtplan houden we verder rekening met de manier van schakelen en het verbruik. Want ook al installeren we vaak al duurzame ledverlichting: hoe groener, hoe beter.

Elektro

Domotica

Met één druk op de knop de ultieme verlichting voor een etentje mét achtergrondmuziek? Op afstand de toegangscontrole en alarminstallatie bedienen? Of verschillende systemen tegelijk op de afwezigheidsstand zetten? Daar kunnen we voor zorgen. We installeren namelijk niet alleen domoticasystemen, maar koppelen deze systemen ook aan elkaar. Op deze manier maken we het je nog aangenamer.

Foto
Elektro

Inspectie & onderhoud

Overheden en verzekeringsmaatschappijen stellen, net als wij, hoge eisen aan elektrotechnische installaties in bedrijven en utiliteitsgebouwen. De veiligheid van gebruikers staat immers altijd op één. Gelukkig zijn we bevoegd om onafhankelijke inspecties uit te voeren volgens de voorgeschreven NEN 3140-norm. Ook verrichten we thermische metingen om warmteontwikkeling te traceren, want daarin schuilt vaak brandgevaar. Verder controleren we onder meer schakel- en verdeelinrichtingen, aansluitpunten en bedrading.


Het slotstuk van de controle is een rapportage met onze bevindingen en een advies. Om je maximale zekerheid te bieden, maken we in overleg ook een onderhoudsplan daar kunnen we afspraken over maken.


Goed om te weten: we zijn BRL 6000-gecertificeerd, waardoor je er zeker van bent dat zowel het ontwerp als de aanleg voldoet aan de wettelijke eisen. Uiteraard houden we ook rekening met de privacywet.

Afbeelding
Samen een project starten?

Deel jij je wensen? Wij hebben de kennis, de producten en de gedrevenheid. Dan kunnen we als team aan de slag.