Pieter van Hoek: 20 jaar bij Van Bakel Elektro!

Tijd voor een feestje!

Want Pieter van Hoek werkt alweer 20 jaar bij Van Bakel Elektro. Het lijkt als de dag van gisteren dat deze Heeschenaar voor het eerst bij ons als stagiair binnenwandelde. Op de een of andere manier.. is het daar niet bij gebleven. Vertel eens Pieter, hoe zit dat?​​​​​​​​​​​​​​

Pieter aan het woord:Nou, dat was eigenlijk best simpel. Na mijn stage en vakantiewerk was ik op zoek naar een baan Γ©n Anthony op zoek naar mensen, dus dat was zo geregeld. Ik kreeg al snel zelfstandige klusjes en na een tijdje ook eigen projecten. Dat vond ik hartstikke mooi. Maar ik merkte ook dat ik mezelf wel moest blijven uitdagen. Dus deed ik ondertussen ook een opleiding als werkvoorbereider.

Foto

Voor ik het wist ging ik op m’n 21ste al van β€˜buiten naar binnen’. Dat was niet per se zo gepland en was ook wel even wennen. Maar het beviel hartstikke goed. We waren toen ook net verhuisd met Van Bakel. Toen ik begon werkte we nog vanuit de garage van Anthony. Mooi hoe die dingen gaan."Ik werd projectleider en ben vorig jaar bedrijfsleider geworden."Daarna is het ook wel hard gegaan. We gingen al snel van 5 naar 11 man op kantoor. Ik werd projectleider en er werd ook een nieuwe tak voor zonnepanelen opgezet. Gewoon proberen. Dat heeft goed uitgepakt. En dat is hier ook wel de mentaliteit. Als je een goed idee hebt, gaan we daar mee aan de slag. Natuurlijk denken we er goed over na, maar ergens moet je ook gewoon aan de slag.

Foto

Vorig jaar heb ik de stap naar bedrijfsleider gemaakt. Dat begint nu een beetje vorm te krijgen en bevalt me super goed. Dat moet ook wel als je ergens al 20 jaar zit. We werken hier met een leuke en vaste club mensen. Davy, Chantal, Rob en Stefan werken er volgens mij ook al langer dan 15 jaar. Dan ken je elkaar door en door Γ©n weet je wat je aan elkaar hebt.We werken bijna altijd in de buurt, dat maakt alles makkelijkerZelf vind ik het prettig dat je hier veel vrijheid krijgt. Daar moet je mee om kunnen gaan, maar mij bevalt dat super. We werken bijna altijd in de buurt voor bedrijven en mensen uit de regio. Dat maakt alles makkelijker. Zo eet ik in de middag bijvoorbeeld altijd thuis. Want er is natuurlijk meer dan werk.

Foto

Als vader van twee meiden ben ik ook daar druk mee in de weer. Dat is misschien wel het mooiste wat er is. Maar als het kan ook een keer lekker uiteten, wintersport of met vrienden een keer op stap. En sinds kort (uit noodzaak, haha) twee keer in de week fitnessen. Het is nog niet mijn grootste hobby, maar het moet wel gebeuren haha."Als dat zo blijft verdubbel ik mijn tijd hier misschien nog wel"Eigenlijk zijn die 20 jaar echt voorbijgevlogen. Weet je wat het is. Het is overal wel een keer iets. Maar als je dat tegen elkaar kunt zeggen en daar met z’n alle ook meteen wat aan doet, dan blijf je plezier houden in je werk. Misschien is dat ook wel het voordeel van een platte organisatie als Van Bakel Elektro. Dat bevalt mij super en als dat zo blijft verdubbel ik mijn tijd hier misschien nog wel.


Op naar de volgende 20 jaar!


Pieter van Hoek