Het verhaal van Geert-Jan bij Van Tilburg Mode & Sport

Een kijkje achter de schermen

Als onze servicemonteur Geert-Jan ‘s ochtends naar Nistelrode fietst, weet hij dat hij niet zomaar naar zijn werk gaat. Al meer dan 4 jaar is hij de vaste servicemonteur voor Van Tilburg Mode & Sport. Voor wie hier uit de regio komt is één ding zeker: daar zijn ze altijd in beweging. Aan Geert-Jan de uitdaging dat ‘alles-met-een-draadje’ net zo snel meebeweegt. Toch Geert-Jan?

Geert-Jan vertelt:


Haha ja dat klopt. Geen dag is hetzelfde als servicemonteur bij Van Tilburg Mode & Sport. Dat maakt het werk heel divers en dat is natuurlijk superleuk. Ik ben zelf veel bezig met onderhoud en service. Van elektra, inbraak, brandmeld tot camerasystemen en data. Alles met een draadje zeg ik vaak. Maar daarnaast stuur ik bij grotere verbouwingen mijn collega’s van Van Bakel Elektro aan. Dus dat maakt het werk extra divers.

Foto

Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Je merkt dat je in de buurt werkt met mensen die dezelfde mentaliteit hebben. Ze weten goed wat ze willen en pakken ook aan. Maar tegelijkertijd blijven ze ook heel realistisch en nuchter. Daar houd ik wel van. Ze waarderen echt wat je doet. Als je hier dan jaar-in-jaar-uit werkt, ga je elkaar ook echt als collega’s zien. Dat is super fijn."Bij Van Bakel Elektro zijn altijd veel mogelijkheden."Voorheen heb ik ook op grote bouwen gewerkt. Dat is natuurlijk heel anders. Na een flink aantal jaar dat met veel plezier gedaan te hebben was ik er een beetje klaar mee. Toen kwam ik in contact met Anthony. Bij Van Bakel Elektro zijn er altijd veel mogelijkheden en toen hij vertelde over Van Tilburg Mode & Sport viel alles op zijn plek.  Wat een bakje koffie en een gesprek soms allemaal wel niet kan doen.

Foto

De komende tijd verwacht druk te zijn met de bouw van de outlet en de goederenontvangst. Misschien heb je dat in de krant wel voorbij zien komen. Dat is weer een volgend project dat ik naast het service en onderhoud oppak. Want alles-met-een-draadje moet het natuurlijk wel blijven doen, zodat alles hier lekker door kan draaien.Wie weet zie ik je binnenkort wel als mijn nieuwe collega!Ik ben blij met het plezier dat ik hier elke dag beleef. Het is een geweldige plek om te werken en ik ben trots op wat we samen bereiken. Mocht je ooit overwegen om ook via Van Bakel Elektro als servicemonteur te gaan werken, dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om de sprong te wagen. Er zijn genoeg mogelijkheden. Wie weet zie ik je dan binnenkort wel als mijn nieuwe collega!Groeten,


Geert-Jan van Kronenburg