Elektrische laden voor bedrijven en thuis

Voor laadpalen, laadbeheer en laadpassen.
Van Bakel Elektro biedt de oplossing die jou past.

Tankpassen worden steeds vaker vervangen door laadpassen, vooral bij bedrijven die hun wagenpark vernieuwen. Met ConnectNed bieden we bij onze laadpalen een handige oplossing voor het laadbeheer met bijbehorende laadpassen. Het maakt het opladen van je auto eenvoudig, zorgeloos en zonder gedoe want je administratie is dankzij ConnectNed meteen geregeld.

Hoe regel je de administratie bij elektrisch laden?


​​​​​​​Het verzamelen van bonnetjes in natuurlijk niet de bedoeling. Toch wil je wel vrij zijn om te laden waar je wilt, of dat nu thuis is, op het werk of een keer ergens anders. Met het laadbeheer en de laadpassen van ConnectNed is dat allemaal zo geregeld.

ConnectNed is jouw nieuwe ‘tankpas’


​​​​​​​Met het laadbeheer en de laadpassen van ConnectNed is jouw administratie een eitje. Het werkt eigenlijk net zo makkelijk als een tankpas, maar dan net anders. Met een fossiele brandstofauto kun je thuis namelijk niet tanken, terwijl je met een elektrische auto dat wel kunt wanneer we een laadstation geïnstalleerd hebben. Door middel van de ConnectNed pas wordt automatisch je prive opgenomen stroom verrekend tussen werknemer en werkgever en krijgt de werknemer op basis daarvan een automatische vergoeding.

Foto

Niet alleen thuis of op het werk, ook bij 500.000+ openbare laders


Maar dat is niet alles. ConnectNed maakt het mogelijk om overal in Nederland te laden. Momenteel is ConnectNed aangesloten bij ruim 500.000+ openbare laders. Dus ben je een keer niet thuis of op kantoor? Dan is er altijd een laadpunt in de buurt waar jij met je laadpas terecht kunt.

Hoe regel ik dit voor mij thuis of mijn bedrijf?


​​​​​​​De elektrificatie van wagenparken is altijd maatwerk. Net als het bepalen van het aantal en het type laadpalen en laadpassen dat je nodig hebt. Vele bedrijven uit de regio Heesch en Roosendaal gingen je voor. De ervaring leert ons dat een oriëntatie gesprek je een goed beeld geeft van de mogelijkheden en bijbehorende investering.


Wil je hier meer over weten?


​​​​​​​Maak dan een afspraak bij Van Bakel Elektro via info@vanbakelelektro.nl of door te bellen naar 0412 - 45 43 94. Dan plannen we snel een afspraak bij jouw locatie of bij ons op kantoor.

​​​​​​​