Meer dan 30 jaar Van Bakel Elektro

30 jarig jubileum

Een geweldige mijlpaal waar we enorm trots op zijn: Van Bakel Elektro bestaat 30 jaar en dat gaan we met ons hele team vieren bij De Heische Hoeve in Loosbroek. Een mooi moment om samen terug te blikken, vooruit te kijken maar vooral feest te vieren. Want mijlpalen, die moet je vieren!

Anthony van Bakel aan het woord:

Absoluut, ook het vieren van mijlpalen vinden we belangrijk bij Van Bakel Elektro. Al was ik me daar 30 jaar geleden toen ik vanuit de garage bij m’n woning in m’n eentje begon, nog niet zo bewust van. Ik ben echt trots wat we de afgelopen jaren met ons team hebben neergezet. Prachtig dat we samen door hebben kunnen groeien tot een toonaangevend bedrijf in de elektrotechnische sector.


Bij Van Bakel Elektro is samenwerking denk ik altijd de sleutel van het succes. Elk project is een teamprestatie, waarbij we als team samenwerken met bouwbedrijven, w-installateurs, leveranciers en natuurlijk onze opdrachtgevers. Als je dat goed doet, ontstaan er duurzame relaties en succesvolle projecten. Daar draait het allemaal om. Dat we met onze eerste opdrachtgever nog steeds samenwerken, zegt denk ik alles.

Foto

Want al is er in de laatste jaren weer veel veranderd, onze manier van werken is altijd hetzelfde gebleven. Afspraak is afspraak, goed luisteren, ontzorgen en bij de tijd blijven zijn altijd de leidraad in ons dagelijks werk. Dat zit in ons DNA en dat zal je dus ook de komende jaren terug blijven zien.


Nu we midden in de energietransitie zitten proberen we als lokale partij deze uitdaging voor bedrijven en particulieren samen aan te pakken. Daarvoor hebben we alle specialismes onder één dak, waardoor we snel kunnen schakelen. Of dat nu gaat om Elektro, Beveiliging, Eco of de laatste duurzame installaties zoals zonnepanelen, laadpalen of een thuisbatterij: we hebben alle technische kennis in huis zodat we je op elk gebied kunnen adviseren en installeren. Dat werkt heel prettig.

Foto

Als ik terugkijk op de afgelopen 30 jaar overheerst vooral het gevoel van trots en dankbaarheid. Trots op de mooie projecten, samenwerkingen en stabiele groei. Maar ook dankbaar voor de tomeloze inzet, steun en het vertrouwen vanuit het team, leveranciers, opdrachtgevers en natuurlijk onze regio. Samen maken we al meer dan 30 jaar met teamwerk het verschil en dat blijven we de komende jaren natuurlijk ook doen. Dus dat is zeker feestje waard!


Bedankt allemaal! Op naar nog vele jaren van samenwerking en succes!


Anthony van Bakel