Even voorstellen: Stefan Smits

Welkom bij Van Bakel Elektro

Een superleuk nieuwtje, want Stefan Smits is het Van Bakel Elektro-team komen versterken als assistent servicemonteur. Een bekende uit Heesch die dus tegenwoordig gewoon op zijn fiets naar het werk komt. Welkom bij Van Bakel Elektro Stefan. Is het een beetje wat je ervan verwacht had?

Stefan vertelt verder:

Absoluut, de eerste weken zijn precies wat ik ervan verwacht had. Dus dat is heel erg fijn. Ik heb 10 jaar lang bij VDL Groep in Oss gewerkt, dus als je dan ergens anders begint is dat toch altijd een beetje spannend. Het was daarom heel fijn dat ik vooraf een paar proefdagen mee kon draaien. In die dagen werd ik meteen warm ontvangen en merkte ik dat het werk wat ik hier ging doen, precies was wat ik zocht.


Ik was namelijk op zoek naar iets meer afwisseling in mijn werk. Dat heb ik als assistent servicemonteur bij Van Bakel Elektro zeker gevonden. De ene dag ben ik op de bouw aan het werk en de andere dag leg ik zonnepanelen of verzorg ik service bij bedrijven. Die afwisseling is voor mij top! Zeker omdat het werk ook allemaal hier in de regio is. In het begin is het door de afwisseling natuurlijk wel even zoeken, maar gelukkig helpen Rob en Paul me om het bedrijf snel te leren kennen. Dat samenwerken ligt me wel.


Naast werk ben ik ook graag onder de mensen. De kans is groot dat je me buiten werktijd bij de voetbalclub, in de kroeg of bij het bouwen van de carnavalswagen kunt vinden. Vanaf volgend jaar ben ik ook weer jeugdtrainer bij Berghem Sport onder 14-2. Dat vind ik ook echt mooi om te doen. Als de kinderen het naar hun zin hebben, is het voor mij geslaagd.


Ik hoop de komende tijd nog wat meer mij plekje bij Van Bakel Elektro te vinden. Maar ik heb al gemerkt, dat dit helemaal goed gaat komen!Stefan Smits

Assistent Servicemonteur