Danny Croonen: vakman bij Van Bakel Elektro

Een kijkje achter de schermen

Zeg je een vakman in hart en nieren? Dan zeggen wij Danny Croonen. In 2007 begon deze Ossenaar bij Van Bakel Elektro. En na een kort uitstapje naar een ander bedrijf maakte hij twee jaar geleden zijn comeback bij ons in Heesch. Super leuk en meteen vertrouwd! Was het voor jou ook weer meteen als vanouds?

Danny vertelt:


Zeker weten! Ik heb altijd met heel veel plezier bij Van Bakel Elektro gewerkt. Er kwam gewoon een kans voorbij die ik moest pakken. Ik maakte daar de stap van monteur naar werkvoorbereider. Dat bleek niet helemaal mijn ding te zijn. Maar no hard feelings, wie niet waagt wie niet wint.


Eigenlijk kwam ik per toeval weer met Anthony in contact. Die hoorde mijn verhaal aan en vertelde me dat ik altijd weer bij Van Bakel aan de slag kon. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik had wel weer zin in dat gezellige sfeertje op de werkvloer en de afwisseling in projecten.



"Het werk is hier super divers en in de buurt"



De dagen zijn hier nooit hetzelfde en dat maakt het werken hier ook zo leuk. Je werkt op veel verschillende plekken. Van agrarische bedrijven tot modewinkels. En qua werk, van zonnepanelen tot elektro-installaties. En dan heb ik het nog niet eens over de ontwikkelingen in ons vak. Die gaan sneller dan ooit, dus dat is écht heel leuk!


Maar er is natuurlijk ook meer dan werk. Al ben ik naast werk ook vaak aan het klussen met mijn broer en vrienden. Dat klussen zat er al vroeg in. Mijn opa was een technische man, en ik hielp hem vaak met allerlei klussen. En ook mijn vader bouwde alles zelf. Dusja, schijnbaar valt de appel niet ver van de boom.



"Als ik aan het werk ben, moet ik muziek hebben, hahaha "



Verder ga ik graag de stad in met vrienden of pak ik een terrasje. Ik luister graag naar muziek uit 60’s, 70’s en 80’s. Ook op het werk! Ik moet muziek hebben, hahaha. Dan vliegt de dag voorbij.


Als ik zo terugkijk ben ik blij dat ik weer bij Van Bakel aan de slag ben gegaan. Heerlijke projecten, leuke collega’s en gezellige vrijdagmiddagborrels. Stuk voor stuk vakmannen die snappen dat je het samen moet doen. Dus als je jezelf daarin herkent, ben je meer dan welkom!;)



Groeten,


Danny Croonen