Nieuwe Energie aan de A59 met Brier59
Elektro, Beveiliging
De volledige elektrotechnische installatie


  • Jaar van realisatie
    2023
  • Opdrachtgever
    Stein
  • Locatie
    Geffen

.

Soms kom je van die projecten tegen die een bijzondere betekenis voor je krijgen. Brier59 is zo'n project: een nieuwe bestemming voor het iconische wegrestaurant de Geffense Barierre bij ons om de hoek. Maar dit is niet zomaar een bestemming; Stein creëert hier een locatie met een ongekende aantrekkingskracht en energie langs de A59. Een combinatie van diverse horecamerken, elektrische laadvoorzieningen en moderne kantoorruimtes.


Als Van Bakel Elektro zijn we blij en trots dat we vanuit Stein het vertrouwen kregen voor het verzorgen van de elektrotechnische installatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, verlichting, datanatwerk maar ook de voorzieningen voor de autoladers.

Samen maken we het verschil

Anthony van Bakel over Brier59


"Het grootste compliment dat we kunnen ontvangen, is de kans om meerdere keren samen te werken. Ook voor dit project werken we opnieuw nauw samen met vertrouwde (lokale) bouwpartners. Dit versterkt niet alleen onze efficiëntie, maar creëert ook een plezierige werkomgeving."

Foto
Foto

Work, Eat, Charge

Opdrachtgever Joey van Niftrik over de samenwerking:


''Het is al een tijd geleden dat we de samenwerkingspartners voor Brier59 hebben geselecteerd. Dit lokale project heeft een mooi stukje historie en daarom had het samenwerken met lokale partijen onze voorkeur.


Onze ervaringen met Van Bakel Elektro uit eerdere projecten zijn buitengewoon positief. Ze tonen een grote mate van flexibiliteit en dachten vanaf het eerste moment met ons mee. Toen ook de prijs vergelijkbaar bleek met die van andere partijen, was de keuze snel gemaakt. Met de aanstelling van Davy Boeijen als projectleider, een bekend gezicht voor ons, was er meteen een goede match.


Van Bakel Elektro heeft onze verwachtingen ook dit keer waargemaakt. Brier59 is een dynamisch project dat constant in beweging is. Van Bakel Elektro heeft de uitdaging om zich aan de snelheid van de aannemer aan te passen. Het team beheerst dit uitstekend. Ze pakken verantwoordelijkheid en regelen het, keer op keer. Daar maken ze echt het verschil.''

Van Geffense Barierre naar Brier59

​​​​​​​​​​​​​​Terwijl we ons aan het einde van de bouwfase bevinden, voelen we de energie en enthousiasme verder groeien. Samen met onze gewaardeerde partners kijken we uit naar de voltooiing van dit project. We nodigen iedereen uit om deze mooie bestemming met 'stopping power' zelf te ervaren aan de A59.


Samen bouwen we elke keer aan iets bijzonders, en we kunnen niet wachten om het resultaat met iedereen te delen. Blijf op de hoogte voor meer updates en nieuws over Brier59!