Een thuiswedstrijd bij H.V.C.H.
Eco
Verduurzamen van de vereniging


  • Jaar van realisatie
    2024
  • Opdrachtgever
    Voetbalvereniging H.V.C.H.
  • Locatie
    Heesch

Het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. Ook bij onze vrienden van voetbalvereniging HVCH. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de installatie van zonnepanelen bij HVCH, en met succes!


Het doel was om als vereniging meer regie te krijgen op de eigen energiekosten en het energieverbruik terug te dringen. De zonnepanelen zijn daarin een mooie eerste stap. Daarnaast gaan we aan de slag met het verduurzamen van de verwarming installatie, deze gaan we regeltechnisch met ruimte opnemers optimaliseren.


Begin maart zijn de zonnepanelen bij HVCH in gebruik genomen. Dit is een goede en mooie stap in de verdere verduurzaming van deze prachtige vereniging.

Een Heesch een-tweetje tussen HVCH en Van Bakel ELektro

Laurens Gloudemans over Van Bakel Elektro


"Na een flink aantal jaren shirtsponsor en bordsponsor te zijn geweest is Van Bakel Elektro in 2023 hoofdsponsor van onze mooie voetbalvereniging geworden. Een stap waar we als club erg trots op zijn. We kennen Van Bakel Elektro al jaren als een mooi bedrijf dat  waar het kan Heesch maatschappelijk verantwoord ondersteunt.


We waren dan ook blij dat Van Bakel Elektro ons kon helpen met het verduurzamen van de club. Een prettige samenwerking, zoals we dat in Heesch graag samen aanpakken. Van advies tot installatie heeft Anthony en zijn team ons volledig ontzorgd. De zonnepanelen zijn in gebruik genomen en werken precies zoals verwacht. Super!"

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto