Afbeelding
Laadoplossingen
Slim je auto laden,
thuis of op de zaak
Goed geregeld
Van advies
​​​​​​​tot installatie

Rijd je elektrisch of overweeg je het? We adviseren je bij het maken van je keuze voor een laadpaal thuis of op de zaak. Onze monteurs verzorgen de complete installatie van de laadpaal, van het plaatsen tot aan de installatie in je meterkast.  Bovendien helpen we je ook met 'slimme laadoplossingen' zodat jij zo voordelig mogelijk jouw auto kan laden. Benieuwd naar de beste oplossing voor jou? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Waar helpen we je mee

Laadpaal voor thuis

Van offerte tot het aansluiten bij je thuis, we regelen de complete installatie van je laadpaal. We hebben keuze uit diverse merken en geven je graag een passend advies. Alle laadpalen voor thuis zijn robuust, betrouwbaar en zorgen voor het veilig laden van je auto bij jou thuis.

Zakelijke laadoplossingen

We helpen je met slimme oplaadpunten voor bij jou op de zaak, van advies tot installatie.  Zo zorgen we er samen voor dat het elektrische wagenpark zo optimaal mogelijk wordt opgeladen. Alle laadpalen in ons assortiment zijn, robuust, betrouwbaar en zorgen voor het veilig laden van de auto.

ConnectNed
Eenvoudig overal
laden met ConnectNed

Van Bakel Eco is aangesloten bij ConnectNed. Zij zorgen ervoor dat je met de laadpas eenvoudig en snel je elektrische auto kan opladen bij jou thuis, op de zaak, of een van de andere 600.000+ publieke oplaadpunten in Nederland en Europa.  In combinatie met de ConnectNed app kun je jouw auto ook nog eens nog eens slim en voordelig opladen.

Slim en voordelig opladen via de ConnectNed app

Opladen bij 600.000+ laadpunten in Nederland en Europa

Direct een helder overzichtelijk in het kosten van je elektrische auto of wagenpark

Foto
Laadoplossing

Gratis adviesVul hier je gegevens in en we bellen je binnen twee werkdagen om te kijken welke laadoplossing het best past bij jouw situatie.


Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Veelgestelde vragen
Alles wat je wil weten
over laadoplossingen
Wat kost een laadpaal?

De kosten van een eigen laadpaal hangen af van verschillende factoren.

1. de prijs van de laadpaal
2. de installatiekosten
3. eventuele aanpassingen in je meterkast


​​​​​​​Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we jouw situatie en je wensen. Daarna sturen we je een overzichtelijke offerte toe met de kosten. Laat hier je contactgegevens achter. Dan bellen we je snel voor een adviesgesprek.

Welke laadpalen bieden jullie aan?

We bieden verschillende merken laadpalen aan. Afhankelijk van jouw situatie geven we een passend advies, zo weet je zeker dat de laadoplossing voldoet aan jouw wensen.

Kan iedere auto opgeladen worden?

Ja, met onze laadoplossingen kan elke auto geladen worden. We kijken graag met je mee naar de beste laadoplossing voor jouw auto. Zo weet je zeker dat jouw laadoplossing goed aansluit!

Zijn jullie laadpalen 'slim'?

Zeker, we zijn hiervoor aangesloten bij ConnectNed.  Maak je gebruik van een dynamisch energiecontract thuis of op de zaak, dan kan je met de ConnectNed app geld besparen door te kiezen voor de ‘geoptimaliseerd laden’. Je voert in wanneer je accu geladen moet zijn en de app doet de rest. Toch eerder weg? Geen probleem, je past de setting makkelijk aan in de app, zodat je met maximaal vermogen laadt.

We vertellen je hier graag meer over in een gratis adviesgesprek

Waar komen jullie vandaan?

Van Bakel Elektro is gevestigd in Heesch en Roossendaal in Noord-brabant. Onze monteurs komen allemaal uit de regio. Met meer dan 30 jaar in elektrotechniek en eco oplossingen hebben we altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Of het nu gaat om een laadoplossing of de installatie van zonnepanelen, wij regelen het voor je!


Vraag hier een gratis adviesgesprek aan,  we vertellen je graag waar we je mee kunnen helpen!