Afbeelding
Opslagsystemen
Slim omgaan met
jouw energievoorziening
Thuis en op de zaak
Bespaar op
je energierekening

Wil je slim gebruik maken van zonne-energie als jij het nodig hebt, dan is een opslagsysteem interessant voor jou. Een opslagsysteem, ook wel accu of batterij genoemd,  is een systeem dat ervoor zorgt dat je jouw zelf opgewerkte zonnestroom op ieder moment kan gebruiken. De accu slaat zonne-energie op als je zonnepanelen energie opwekken en je gebruikt deze energie als jij het nodig hebt. Een opslagsysteem is ideaal in combinatie met zonnepanelen en kun je zowel thuis gebruiken als op de zaak!

Waar helpen we je mee

Thuisbatterij

Van een passend advies tot het aansluiten bij je thuis, we regelen de complete installatie van je thuisbatterij. Wil je écht alles uit thuisbatterij halen, combineer deze dan samen met onze zonnepanelen en omvormers. Zo gebruik jij de allergoedkoopste stroom

Opslagsystemen voor bedrijven

Heb je zonnepanelen op de zaak? Ook dan is een opslagsysteem een slimme en duurzame investering. Met onze oplossingen ga je slim met de opgewekte zonnestroom Zo behaal jij het hoogste rendement uit je systeem en gebruikt jouw bedrijf de allergoedkoopste stroom.

De voordelen
Start vandaag nog
met een thuisbatterij
of opslagsysteem

Het opslaan van energie is nog vrij nieuw maar wél de toekomst. Veel huishoudens en bedrijven beschikken inmiddels over zonnepanelen. Door te kiezen voor een opslagsysteem kun je deze zonnestroom gebruiken op momenten dat jij nodig hebt. Kortom, ook al schijnt de zon niet, je kunt nog steeds gebruik maken van jouw voordelige eigen zonnestroom.  

Sla de opgewekte stroom op voor later gebruik

Laad je opslagsysteem op tijdens daluren en gebruikt de zonnestroom in de piek-uren

Maak slim gebruik van dynamische energietarieven

Een batterij is een slim verlengstuk van je zonnestroom-installatie

Loop voorop in de energietransitie

Foto
Opslagsystemen

Gratis adviesVul hier je gegevens in en we bellen je binnen twee werkdagen om te kijken welk opslagsysteem het best past bij jouw situatie.


Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Veelgestelde vragen
Alles wat je wil weten
over opslagsystemen
Wat kost een thuisbatterij of opslagsysteem?

De kosten van een thuisbatterij of opslagsysteem zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder het model en de capaciteit van de batterij. De capaciteit van de batterij wordt gemeten in kWh en bepaalt daarmee hoeveel energie de batterij kan opslaan. Hoe groter de capaciteit, hoe meer energie je kunt opslaan, hoe hoger de kosten van de batterij. Goed om te weten, het is in veel gevallen mogelijk om de de BTW terugvragen over de aanschaf van je batterij.

Welke thuisbatterijen en opslagsystemen bieden jullie aan?

We bieden verschillende thuisbatterijen en opslagsystemen aan van het merk GoodWe. Dit is een toonaangevende fabrikant van omvormers voor zonnepanelen en oplossingen voor energieopslag. Deze opslagsystemen werken perfect samen met de omvormers van GoodWe die we gebruiken voor het opwekken van zonnestroom. Afhankelijk van jouw situatie geven we een passend advies, zo weet je zeker dat het opslagsysteem voldoet aan jouw wensen.

Waar komen jullie vandaan?

Van Bakel Elektro is gevestigd in Heesch en Roossendaal in Noord-brabant. Onze monteurs komen allemaal uit de regio. Met meer dan 30 jaar in elektrotechniek en eco oplossingen hebben we altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Of het nu gaat om een opslagsysteem of de installatie van zonnepanelen, wij regelen het voor je!


Vraag hier een gratis adviesgesprek aan,  we vertellen je graag waar we je mee kunnen helpen!

Ben ik met een opslagsysteem helemaal onafhankelijk van het energienet?

Met een opslagsysteem wordt overdag de opgewerkte energie opgeslagen zodat je deze s’avonds en in de nacht kunt gebruiken. Wanneer de capaciteit van je batterij voldoende is, kun je grotendeels onafhankelijk worden van het reguliere energienetwerk. Vaak is het wel zo dat je het reguliere stroomnet nodig hebt in het geval je opslagsysteem niet voldoende stroom biedt op momenten waarop je extra stroom verbruikt. Onze opslagsystemen zijn ‘slim’ en zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk stroom nodig hebt van het reguliere stroomnet, zo bespaar je zoveel mogelijk!

Hoelang gaat zo'n thuisaccu of opslagsysteem mee?

Over het algemeen is de levensduur voor een thuisbatterij of opslagsysteem tussen de 12 en 15 jaar. De levensduur is afhankelijk van het merk en de capaciteit van de accu. De levensduur van een thuisbatterij wordt beoordeeld aan de hand van cyclustijden, dat is het het aantal keer dat de batterij volledig kan worden opgeladen en ontladen.